2831061275 Επισκοπή, Ρεθύμνου kostasbervanakis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Κ. ΜΠΕΡΒΑΝΑΚΗΣ
Βιολογικό Ελαιουργείο | Επισκοπή Ρέθυμνο Κρήτη


Το σύγχρονο βιολογικό ελαιοτριβείο Μπερβανάκη βρίσκεται στην Επισκοπή Ρεθύμνου και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο ελαιολάδου, ηλιελαίου, πυρηνέλαιου και αβοκαντέλαιου.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά από το 1980 με εξειδίκευση στον τομέα του γνήσιου κρητικού ελαιολάδου, σε ό,τι αφορά την παραγωγή, το εμπόριο και τους τρόπους εξαγωγής του.

Όλα τα παραγόμενα έλαια είναι εξαιρετικής ποιότητας, εφαρμόζοντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις απαραίτητες διαδικασίες και ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Το ελαιοτριβείο μας τροφοδοτεί χώρους εστίασης, φούρνους και ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός Κρήτης, χτίζοντας ολοένα και πιο ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με παλαιούς και νέους πελάτες μας.
 
 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου είναι άμεση, απλή και φυσική προσπαθώντας να διατηρήσουμε στο μέγιστο το άρωμα, η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του μέσα από σύγχρονες μεθόδους και ενδελεχείς ελέγχους. 
 
     
     
 
ΗΛΙΕΛΑΙΟ
Το ηλιέλαιο είναι ένα μη πτητικό έλαιο που παράγεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του ηλίανθου. Έχει κεχριμπαρένιο χρώμα με ήπια και ευχάριστη γεύση και χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική, όσο και την παρασκευή καλλυντικών.
 
     
 
     
 
ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ
Το πυρηνέλαιο είναι λάδι κατάλληλο για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες με σημείο καπνού που φτάνει τους 200°C. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να έχει εξαιρετική ποιότητα, χάρις στους καλούς μας συνεργάτες.
 
     
     
 
ΑΒΟΚΑΝΤΕΛΑΙΟ
Το ελαιουργείο μας είναι ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα, τα οποία ξεκίνησαν την εξαγωγή ελαίου αβοκάντο, αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία μας, στο δέρμα, τα μαλλιά, την ανιγήρανση και την επούλωση πληγών.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή, το εμπόριο και την εξαγωγή των προϊόντων μας.