2831061275 Επισκοπή, Ρεθύμνου kostasbervanakis@gmail.com
 
 
 
 

Κ. ΜΠΕΡΒΑΝΑΚΗΣ
Βιολογικό Ελαιουργείο | Επισκοπή Ρέθυμνο ΚρήτηΤο σύγχρονο βιολογικό ελαιοτριβείο Μπερβανάκη βρίσκεται στην Επισκοπή Ρεθύμνου και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο ελαιολάδου, ηλιελαίου, πυρηνέλαιου και αβοκαντέλαιου.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά από το 1980 με εξειδίκευση στον τομέα του γνήσιου κρητικού ελαιολάδου, σε ό,τι αφορά την παραγωγή, το εμπόριο και τους τρόπους εξαγωγής του.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 
 
 
ΓΝΗΣΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΝΗΣΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου είναι άμεση, απλή και φυσική προσπαθώντας να διατηρήσουμε στο μέγιστο το άρωμα, η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του μέσα από σύγχρονες μεθόδους και ενδελεχείς ελέγχους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΗΣΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ

ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ

Το πυρηνέλαιο είναι λάδι κατάλληλο για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες με σημείο καπνού που φτάνει τους 200°C. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να έχει εξαιρετική ποιότητα, χάρις στους καλούς μας συνεργάτες.

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

Το ηλιέλαιο είναι ένα μη πτητικό έλαιο που παράγεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του ηλίανθου. Έχει κεχριμπαρένιο χρώμα με ήπια και ευχάριστη γεύση.

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Το ελαιουργείο μας είναι ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα, τα οποία ξεκίνησαν την εξαγωγή ελαίου αβοκάντο, αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία μας.